Ryhmä Hau Rescue Knights Linna vahtitorni

69,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6062103 Osastot: ,

Kuvaus

Luo toiminnantäyteisiä keskiaikaisia ​​seikkailuja Haukkulassa Ryhmä Hau Rescue Knights Linna leikkisetillä! Tämä mahtava 51cm korkea linnoitus, jossa on muuntautuva torni, näyttää täysin samalta kuin TV-sarjassa nähtävä linna! Rescue Knights Linnassa on kaikki mitä tarvitset tehtäviäsi varten, mukaan lukien Vainu ja hänen rakastettava minilohikäärmeensä Draco toimintahahmot, sekä tarvikkeita, kuten valtaistuin, tikkaat, pöytä ja paljon muuta tarinankerronnan lisäämistä varten.
Käytä tornin huipulla olevaa näköalatasannetta mahdollistaaksesi Vainulle ja Dracolle täydellisen näköalapaikan vaikeuksissa olevien lohikäärmeiden paikantamiseksi ja Kipinä-lohikäärmeen (myydään erikseen) silmällä pitämiseen! Nosta torni muuntaaksesi se pelastustilaan paljastaen tykin. Laukaise verkkoammuksia (kaksi mukana) puolustaaksesi linnaa ja vartioidaksesi salaista aarrearkkua! Laske laskusilta, jotta ystävät pääsevät sisään ja pääsevät tutustumaan linnan moniin huoneisiin, kuten kirjastoon piilotettuun kammioon, käytävän sulkuoveen ja jopa salaiseen käytävään jota pitkin voi paeta vankityrmästä!
Linnan avulla voit luoda loputtomia seikkailuja. Linna ja kaikki Ryhmä Hau Rescue Knights -lelut ovat täydellisiä lahjoja yli 3-vuotiaille lapsille. Jos haluat lisätä jännitystä leikkeihin, kerää kaikki pennut ja heidän lohikäärmekaverinsa (leluhahmosetit myydään erikseen). Leiki hauskoja keskiaikaisia ​​leikkejä uudestaan ​​ja uudestaan ​​Ryhmä Hau Rescue Knights Linna -leikkisetillä!

Lisätiedot

Valmistaja

Ryhmä Hau