SmartGames Plug and Play Puzzler Pulmapeli

10,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): sg502 Osastot: ,

Kuvaus

SmartGames Plug and Play Puzzler on näppärän kokoinen pulmapeli! Rakenna kuutio kiinnittämällä värikkäät palat valkoiseen runkoon. Kuutio on mahdollista kasata 50:llä eri tavalla. Voit pelata myös ratkaisemalla pelin mukana tulevia haasteita. Haasteissa on kuvattu valmiin kuution yksi sivu ja tavoitteenasi on kasata kuutio, jonka värit vastaavat haasteessa esitettyä kuvaa! Saatko ratkaistua kaikki pelin 48 haastetta? Hauska ja haastava älypeli on täysin uudenlainen pulmapeli.
Irrota ensin kaikki värikkäät palat kuution valkoisesta rungosta ja kiinnitä ne takaisin tai valitse yksi pelin haasteista. Haasteessa on esitetty valmiin kuution yksi sivu. Pelin tavoitteena on rakentaa kuutio, jonka yhden sivun värit vastaavat haasteessa esitetyn kuvan värejä. Ratkaistaksesi haasteen, sinun tulee kiinnittää kaikki pelin kahdeksan värillistä palaa osaksi kuutiota. Palat kiinnittyvät valkoiseen runkoon napakasti.
Näppärän kokoinen peli kulkee mukana vaikka loma- tai mökkireissussa ja sen haasteet viihdyttävät koko perhettä myös tien päällä. Peli kehittää loogista ajattelua, ongelmanratkaisukykyä sekä avaruudellista hahmottamista.

Sisältö: Valkoinen kuution runko ja kahdeksan värikästä palaa, haastevihkonenIkäsuositus: yli 6-vuotiaille Kuution mitat: 5 x 5 x 5 cm. Pakkauksen mitat: 8 x 8 x 8 cm.

SmartGames-logiikkapelit sopivat lapsille ja aikuisille
SmartGames -logiikkapelien sarjasta riittää hauskaa ja haastavaa aivojumppaa kaiken ikäisille. Jokainen SmartGames-peli sisältää vähintään 48 erilaista logiikkatehtävää neljässä eri vaikeustasossa: hyvin helposta erittäin vaikeaan. Vähitellen vaikeutuvat tehtävät pitävät kiinnostuksen yllä samalla kun pelit kehittävät monipuolisesti ongelmanratkaisutaitoja, hahmotuskykyä sekä loogista ajattelua. Pelit on suunniteltu niin, että niitä voi pelata yksin tai yhdessä kaverin tai vanhemman kanssa. Useimmat SmartGames-pelit toimivat erinomaisesti myös matkapeleinä.

Ikäsuositus 6+.

Lisätiedot

Valmistaja

SmartGames