Maaria Taivaanlaulaja (Kirja + CD-äänilevy + mp3)

27,90 

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789527364215 Osastot: ,

Kuvaus

Tuntureista kuuluu kummia ääniä öisin, ja jokien vesi on muuttunut ruskeaksi. Metsänpeikot ja eläimet kääntyvät huolissaan haltioiden puoleen. Maaria, haltioista kaikkein pienin, lähtee matkaan herättelemään ihmisiä yhteistyöhön kärsivän maan pelastamiseksi. Maarialla on salaperäinen lahja, mutta pystyykö pieni haltia muuttamaan ihmisten mielen, vai ehtivätkö rautahirviöt tuhoamaan kauniin luonnon kokonaan?

Maaria Taivaanlaulaja on ääninäyttelijöiden esittämä musiikkisatu, jonka juuret ovat Lapin monimuotoisessa luonnossa. Tarinan sydän soi Jean Sibeliuksen ja Leevi Madetojan pianomusiikissa, ja taikamaailma aukeaa Emiel Inkeri Nikulan maagisessa kuvituksessa. Satu kulkee vuodenkierron matkan keskiyön auringon ja leiskuvien revontulien maassa.

Satua voi lukea kirjasta ja kuunnella takakanteen liitetyltä CD-levyltä. Levyn sisällön voi myös ladata omalle mobiililaitteelle kirjan sisäsivuilta löytyvästä latauslinkistä.

Lähde mukaan seikkailuun, ilmassa on haltioiden taikaa!

Tarina Noora Nikka

Piano Teemu Laasanen

Musiikki Jean Sibelius, Leevi Madetoja

Äänirooleissa Tuuli Anikari, Leevi Heinonen, Risto Kopperi, Janne Kyyhkynen, Niila Luukkonen, Helena Ryti, Tuomas Turkka ja Lumi Turkka

Kuvitus Emiel Inkeri Nikula

Taitto Ada Nieminen/Mainostoimisto Groteski Oy

Äänitys ja editointi Juha Tanskanen/Miaudio

Masterointi Jaakko Viitalähde/Virtalähde Mastering

Kustantaja MusicFairyTales MFT Oy

Vuosi 2020

Formaatti Kirja, CD-äänilevy

Lisätiedot

Valmistaja

MusicFairyTales Mft Oy