LEGO Minecraft 21172 Raunioitunut portaali

34,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 21172 Osastot: ,

Kuvaus

LEGO® Minecraft™ Raunioitunut portaali (21172) vie Minecraft-pelaajan innostuksen uuteen ulottuvuuteen. Minecraft-portaaliseikkailu roihuavaan Hornaan! Lasten tehtävänä on auttaa Steveä, kaikille tuttua Minecraft-hahmoa, toteuttamaan mahtavimmista mahtavin haarniska. Ensin heidän täytyy kuitenkin onnistua luovissa haasteissa ja toiminnantäyteisissä seikkailuissa. Tämä hauska lelu sisältää portaalin, joka kuuluu Minecraftin jännittävimpiin toimintoihin. Vaarallisen, ulottuvuuksienvälisen portin voi käynnistää ja sammuttaa käsikäyttöisillä ohjaimilla. Tämä mukaansatempaava rakennettava lelu sinkoaa Minecraft-pelaajat takuuvarmasti tuntikausiksi leikkeihin.

• LEGO® Minecraft™ Raunioitunut portaali (21172) vie Minecraftista innostuneen pelaajan muinaisen portaalin kautta moniulotteiseen seikkailuun, joka ei pääty koskaan.
• Setissä on suosittu Minecraft™-hahmo Steve sekä muita tuttuja hahmoja – vauvalammas, vauvahoglin ja hornaluuranko – ja rakennettava portaali, jonka toimintoja käytetään käsin.
• Minecraftia™ pelaavat lapset ihastuvat tähän jännittävään portaaliseikkailuun. Vaarallisen ulottuvuuksienvälisen portin voi käynnistää ja sammuttaa käsikäyttöisillä ohjaimilla.
• Huikean hieno lahja Minecraft™-pelaajille, toiminnan ja seikkailujen faneille ja 8 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat luovaa rakentamista.
• Tämä setti on 13 cm korkea, 21 cm leveä ja 15 cm syvä, ja sen voi rakentaa myös eri tavoilla. Setti sopii mainiosti leikkeihin, koristeeksi ja yhdistettäväksi muihin LEGO® Minecraft™ setteihin.
• Lelusetissä on Minecraftin™ Ylämaailmasta ja Hornasta tuttuja värikkäitä rakennelmia, rakennettava portaali ja aitoja Minecraft-tarvikkeita, kuten Steven netheriittihaarniska ja -miekka.
• LEGO® Minecraft™ lelusettien parissa Minecraft-pelaajat voivat uppoutua suosikkipeliinsä uudella tavalla. Hahmot, paikat ja yksityiskohdat heräävät eloon LEGO palikoiden ja osien kekseliään yhdistelmän ansiosta.
• LEGO® rakennussarjat täyttävät alan vaativat laatustandardit, joten ne ovat varmasti tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat hyvin kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
• LEGO® osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan olla varma, että ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuusstandardit.
Osien määrä: 316.

Ikäsuositus: 8+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO