LEGO DUPLO Jurassic World 10939 Tyrannosaurus Rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako

34,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 10939 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako (10939) lelu sisältää paljon hauskoja yksityiskohtia ja Jurassic World -elokuvasta tuttua toimintaa, joka saa dinosauruksista pitävät lapset suorastaan ärjymään innosta. Taitoja kehittävä dinosauruslelusetti: Kun Tyrannosaurus rex ryntää Jurassic Worldin tutun portin läpi, pienten dinosaurusten ystävien on autettava Owenia pelastamaan Triceratops-vauva ja viemään se turvaan moottoripyörällä. Sisäänkäynnin avattava portti, Tyrannosaurus rexin avautuva suu, korkeajänniteaita ja hieno moottoripyörä, jossa on paikka Owenille ja Triceratops-vauvalle. Tämä lelusetti on täynnä jännittävää toimintaa ja hauskoja yksityiskohtia, jotka kehittävät lasten rakennustaitoja ja luovaa ajattelua ja ruokkivat heidän mielikuvitustaan. Käytännön leluja taaperoiden mielikuvitusroolileikkeihin: LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Vanhemmat saavat kokea pienten kanssa monia tärkeitä kehitysaskelia.

• LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rexin ja Triceratops-dinosauruksen pako (10939) on jännittävä ja kiehtova lelu, joka innostaa dinosauruksista pitäviä alle kouluikäisiä kehittäviin käytännön toimintaleikkeihin.
• Sisältää Jurassic Worldin rakennettavan sisäänkäynnin ja avattavan ja suljettavan aidan, suutaan avaavan suurikokoisen Tyrannosaurus rexin, Triceratops-vauvan ja dinosaurusten kouluttajan hahmon, Owen Gradyn moottoripyörineen.
• Pakeneva Tyrannosaurus rex on napattava kiinni ja Triceratops-vauva on pelastettava ja sitä on hoivattava. Tämä setti innostaa nuoret dinosaurusfanit loputtomiin mielikuvitusseikkailuihin ja opettavaisiin leikkeihin.
• Tässä alle kouluikäisille suunnatussa lelusetissä on kaikki tarvittava. Kaksi vuotta täyttäneet lapset oppivat tärkeitä taitoja uppoutuessaan luovaan rakentamiseen, hoivaleikkeihin, jännittävään toimintaan ja loputtomiin mielikuvitusleikkeihin.
• Tämä hurjan hauska ja monipuolinen rakennettava lelu on 18 cm korkea, 48 cm leveä ja 13 cm syvä.
• Yksinkertaisten painettujen ohjeiden avulla vanhemmat ja lapset viihtyvät yhdessä mukavan rakennuselämyksen parissa. Samalla vanhemmat saavat todistaa lapsen kehitysaskelia.
• Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia. Niissä on värikkäitä pikkulasten käsiin sopivia palikoita ja kekseliäitä ominaisuuksia, jotka kannustavat loputtomiin, kehittäviin leikkeihin.
• LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
• LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.
Osien määrä: 36.

Ikäsuositus: 2+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO