LEGO 76940 Tyrannosaurus rex -fossiilinäyttely

34,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 76940 Osastot: ,

Kuvaus

Lapset pääsevät tutustumaan dinosauruksiin rakentaessaan oman Tyrannosaurus rex -fossiilinäyttelyn (76940). Upea LEGO® Jurassic World lahja dinosauruksista pitäville lapsille, jotka haluat yllättää. Tässä lelusetissä on rakennettava, eri asentoihin asetettava Tyrannosaurus rexin luurangon pienoismalli sekä esittelyjalusta, piirustustaulu, karttakeppi ja Triceratops-vauvahahmo.

Luovia leikkejä.
Setissä on 2 suosittua minihahmoa Jurassic Worldistä – Owen Grady ja Darius (Jurassic World: Liitukauden leiristä). Heidän seurassaan lapset innostuvat leikkimään paleontologeja ja keksimään omia jännittäviä tarinoita. Mukana on helposti seurattavat kuvaohjeet, joiden avulla pienet LEGO fanit osaavat rakentaa setin omatoimisesti ja itsevarmalla otteella.

Dinosaurushupia!
LEGO Jurassic World teeman rakennuslelut ilahduttavat ihan kaikenikäisiä. Ne sisältävät muottiin valettuja, rakennettavia dinosaurushahmoja, minihahmoja, vaikuttavia rakennuksia ja upeita ajoneuvoja, jotka sopivat niin leikkeihin kuin koristeeksikin.

Lapset pääsevät rakentamaan oman Tyrannosaurus rex -fossiilinäyttelyn ja leikkimään paleontologeja tämän hauskan LEGO® Jurassic World lelusetin (76940) parissa. Setti sisältää rakennettavan Tyrannosaurus rexin luurangon pienoismallin.
Setissä on Dariuksen ja Owen Gradyn minihahmot, Triceratops-dinovauvan leluhahmo, rakennettava piirustustaulu sekä tarvikeosia, kuten karttakeppi, dinosauruksen muna, hammasfossiili ja kasvin lehti.
Tyrannosaurus rexin luurangon voi asettaa eri asentoihin, joten se taipuu lasten leikkeihin samalla tavalla kuin normaali LEGO® dinosauruslelu. Mukana on jalusta, jonka avulla luurangon voi asettaa esille kuin museossa.
Jurassic World: Liitukauden leirin ja muiden Jurassic World -tarinoiden innostama lelusetti on hieno syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille dinosauruksista pitäville lapsille.
Tyrannosaurus rexin luuranko jalustoineen on 13 cm korkea, 29 cm pitkä ja 9 cm leveä. Se sopii mainiosti jokapäiväisiin leikkeihin yhdessä muiden rakennelmien ja minihahmojen kanssa.
Tämä 198-osainen setti sopii mainiosti pienelle LEGO® fanille, joka kaipaa haastavampaa rakennuskokemusta. Pakkauksessa on kuvitetut, vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla lapset osaavat rakentaa setin itsevarmalla otteella.
LEGO® Jurassic World rakennussettien parissa lapset (ja aikuiset fanit) voivat leikkiä animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja tapahtumia, keksiä ikiomia dinosaurusseikkailuja ja asettaa upeat keräilymallit kaikkien nähtäväksi.
LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten liitokset ovat helppoja ja lujia ja rakennelmat kestäviä.
LEGO® palikat ja osat testataan huolella. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Ikäsuositus 7+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO