LEGO 76190 Iron Man: Iron Monger luo kaaosta

49,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 76190 Osastot: ,

Kuvaus

Luvassa on suuren luokan taistelutoimintaa nuorille supersankareille, sillä upean LEGO® Marvel Iron Man: Iron Monger luo kaaosta (76190) setin parissa mielikuvitusleikeille ei näy loppua.

Jättimäinen Iron Monger -robotti
Marvel Studiosin ensimmäisen Iron Man -elokuvan klassikkokohtauksiin perustuva jännittävä ja mukaansatempaava rakennuslelu vie lasten mielikuvituksen eeppisiin seikkailuihin kaikkien tunteman Marvel-luomuksen, Iron Monger -robotin, kanssa. Robotin kaarireaktori hohtaa, kun lapset kääntävät, kiertävät ja säätävät robotin asentoa ampuakseen oikean käsivarren 6-nuppisella pyssyllä ja vasemman käsivarren 3-nuppisella pyssyllä. Lapset saavat taistella Iron Manin tehokkailla aseilla, pelastaa Pepperin ja voittaa mekaanisen monsterin.

Huikean hieno LEGO Avengers setti, jossa on supersankariminihahmoja
LEGO Marvel Avengers rakennuslelut sisältävät keräiltäviä ajoneuvoja, robotteja, rakennuksia, minihahmoja, aseita ja muita vempaimia. Niiden parissa lapset voivat leikkiä Marvel-suosikkielokuviensa parhaita seikkailuja ja avata oven supersankarileikkien jännittävään mielikuvitusmaailmaan.

Liikuteltavine raajoineen ja upeine aseineen LEGO® Marvel Iron Man: Iron Monger luo kaaosta (76190) setti innostaa loputtomiin jättimäisiin robottitaisteluihin.
Sisältää Iron Manin, Obadiah Stanen ja Pepper Pottsin minihahmot. Robotin oikeassa käsivarressa on 6-nuppinen pyssy, vasemmassa käsivarressa on 3-nuppinen pyssy ja sen rinnassa on pimeässä hohtava kaarireaktori.
Lapset asettavat Obadiah Stanen minihahmon Iron Monger -robottiin ja ohjaavat suuren, taipuisan robotin eeppisiin taisteluihin Iron Mania ja Pepper Pottsia vastaan.
Marvel-elokuvien fanit ja 9 vuotta täyttäneet nuoret supersankarit pääsevät osallistumaan supersankaritoimintaan tällä upealla Iron Monger -robottilelusetillä.
Iron Monger -robotti on 18 cm korkea ja sillä on eri asentoihin taipuvat raajat sekä kehon ja olkapäiden välillä toimiva jousitus, jolla saa aikaan realistisia liikkeitä.
Lapset voivat kerätä myös muita LEGO® Marvel robotteja ja yhdistää niitä supersankarielokuvista tuttuihin toimintaseikkailuihin ja loputtomiin omiin mielikuvitustarinoihin.

Ikäsuositus 9+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO