LEGO 75940 Gallimimuksen ja Pteranodonin pako

74,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 75940 Osastot: ,

Kuvaus

Lapset voivat rakentaa oman LEGO® Jurassic World seikkailuista ammentavia dinosaurusten metsästysleikkejä tällä Gallimimuksen ja Pteranodonin pako (75940) lelusetillä. Sisältää tutkimusauton, jossa on ohjaamo kahdelle minihahmolle, verkkopyssyn, kaksi irrotettavaa droonia, irrotettavan minilabran ja paljon tarvikkeita, joilla voit leikkiä tuntikausia yksin tai kaverin kanssa.

Roolileikkeihin ja seikkailuihin
Rakennussarjaan kuuluu myös kolme LEGO Jurassic World minihahmoa sekä mahtava Gallimimus-dinosaurushahmo ja Pteranodon-leluhahmo jännittäviin roolileikkeihin. Selkeiden kuvitettujen ohjeiden avulla myös ensikertalaiset LEGO® rakentajat onnistuvat rakennushaasteessa.

Dinosaurushupia!
Rakennettavat ja eri asentoihin käännettävät dinosaurushahmot, minihahmot, yksityiskohtaiset autot ja vaikka mitä muuta. LEGO Jurassic World rakennuslelut ovat huikeita syntymäpäivälahjoja kaikenikäisille lapsille ja faneille. Lapset voivat toteuttaa animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja seikkailuja, keksiä uusia tarinoita ja esitellä keräilylelujaan.

LEGO® Jurassic World Gallimimuksen ja Pteranodonin pako (75940) setillä voi leikkiä dinosaurusasiantuntijoita, jotka jäljittävät paennutta dinosaurusta. Rakennussarja sisältää tutkimusauton ja paljon hauskoja toimintoja.
Setissä on kolme minihahmoa – Owen Grady, Claire Dearing ja ACU-sotilas – sekä kesäkuun 2020 uutuutena eri asentoihin käännettävät Gallimimus- ja Pteranodon-leluhahmot, jotka lapset voivat napata tutkimusauton verkkotykillä.
Tutkimusautossa on kahden minihahmon ohjaamo,kaksi irrotettavaa droonia, irrotettava labra ja runsaasti muita osia, mm. kaksi dinomunaa, nukutuskivääri ja neula sekä drooniohjain. Tällä varustetasolla on helppo keksiä uusia tarinoita.
391-osainen LEGO® setti tarjoaa hauskoja ja palkitsevia haasteita 7 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille ja sopii hyvin syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi.
Rakennettava auto on 10 cm korkea, 16 cm pitkä ja 14 cm leveä. Lisää luovia leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä tämän toimintasetin muihin LEGO® Jurassic World setteihin.
Tämä LEGO® Jurassic World rakennussarja saa virtansa lasten luovasta ajattelusta, joten paristoja ei tarvita. Toimintaseikkailut eivät lopu koskaan!
Ovatko LEGO® setit uusia lapsellesi? Ei hätää. Tämä dinosaurusaiheinen Jurassic World -rakennussarja sisältää helpot kuvitetut ohjeet. Kun pakkaus on avattu, haastavan mallin rakentamisen voi aloittaa luottavaisin mielin.
LEGO® Jurassic World rakennussarjat saavat lapset ja aikuiset fanit puhkumaan intoa. Toteuta animaatiosarjasta ja elokuvista tuttuja tarinoita, keksi omia dinosaurusseikkailuja ja aseta keräilymalli keräämään katseet.
LEGO® palikoiden irrottaminen ei edellytä rakentajilta dinosauruksen voimia! LEGO palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958 lähtien. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
LEGO® palikoita ja osia testataan kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta voit olla varma, että tämä rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit – ja kestää mahdollisesti dinosauruksenkin kynsissä.

Ikäsuositus 7+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO