LEGO 71752 Ninjan vedenalainen kiituri

49,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 71752 Osastot: ,

Kuvaus

Lapset saavat leikkeihinsä LEGO® NINJAGO®: Seabound tv-sarjan vauhdikasta toimintaa tällä Ninjan vedenalaisella kiiturilla (71752). 2-in-1-ajoneuvon voi muuttaa joko autoksi tai sukellusveneeksi, ja siinä on irrotettava dronekopteri, 2 nuppipyssyä ja avattava ohjaamo.

Luovaan rakenteluun kannustavia ainutlaatuisia leluja
Ninjalelusetissä on 4 minihahmoa: sukeltava Jay ja sukeltava Cole, joilla molemmilla on vedenalaisia varusteita ja räpylät, sekä 2 Maaray-vartijaa upeine aseineen. Lapset voivat leikkiä taisteluita maalla tai merellä selvittääkseen, kuka voittaa settiin sisältyvän aaltoamulettilelun.

Mahtavia leluja ninjafaneille
NINJAGO-rakennussarjat vievät lapset hauskaan mielikuvitusmaailmaan, jossa he yhdistävät voimansa ninjasankareidensa kanssa, oppivat heiltä myönteisiä arvoja ja taistelevat pahiksia vastaan. Lapset saavat uppoutua tähän innostavaan maailmaan lohikäärmeitä, autoja ja robotteja pursuavan upean leluvalikoiman parissa.

LEGO® NINJAGO® Ninjan vedenalainen kiituri (71752) on nerokas 2-in-1-ajoneuvo, jota voi käyttää joko autona tai sukellusveneenä. Se vie lapset loputtomiin jännittäviin leikkeihin.
Ninjalelussa on 4 minihahmoa: sukeltava Jay ja sukeltava Cole, joilla on räpylät. Ne taistelevat kahta Maaray-vartijaa vastaan voittaakseen aaltoamuletin, joka sisältyy settiin.
Maalla ja vedessä liikkuva autolelu, jossa on irrotettava dronekopteri, avattava ohjaamo minihahmoille ja 2 nuppiasetta. Tämän setin parissa kekseliäät lapset uppoutuvat tuntikausiksi roolileikkeihin.
Tämä 8 vuotta täyttäneille sopiva ninjalelusetti on palkitseva rakennustehtävä lapsille. Kun malli on valmis, lapset pääsevät leikkimään ainutlaatuisella lelulla, joka valloittaa taatusti myös ystävät.
Ninja-autolelu on 7 cm korkea, 27 cm pitkä ja 12 cm leveä. Se on juuri sopivan kokoinen lasten leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan leikkeihin kaverin luo.
Pidä silmäsi auki, sillä tarjolla on myös muita tv-sarjan inspiroimia NINJAGO®-settejä, kuten Lloydin vesirobotti (71750), Loputtoman meren temppeli (71755) ja Vesilohikäärme (71754).
LEGO® NINJAGO® rakennussarjat saavat lapset irrottautumaan ruuduista hauskojen seikkailujen pariin, joiden lomassa lapset oppivat ninjojen arvoja: rohkeutta ja perheen tärkeyttä.
LEGO® rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti aina yhtä helposti – ninjataitoja ja voimaa ei tarvita!
LEGO® rakennuspalikat täyttävät tiukat turvallisuusstandardit, joten voit turvallisin mielin antaa lasten leikkiä niillä.

Ikäsuositus 8+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO