LEGO 71738 Zanen titaanirobotin taistelu

74,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 71738 Osastot: ,

Kuvaus

Nuoret ninjafanit pääsevät leikkimään jännittäviä kohtauksia LEGO® NINJAGO® tv-sarjan 5. kaudelta tällä Zanen titaanirobotin taistelu (71738) Legacy -setillä. Tässä lasten rakastamassa alkuperäisen robotin modernissa versiossa on liikuteltavat jalat ja kädet, käsissä miekka ja pyörivä moottorisaha sekä kaksi jousitoimista pyssyä ja ohjaamo minihahmoille.
Tuntikausiksi hupia NINJAGO-maailman intohimoisille faneille
Tässä ninjalelussa on neljä minihahmoa: ninjat Zane ja Jay Legacy sekä kaksi kummitussoturia Ghoultar ja Sielun Jousiampuja. Kaikki hahmot ovat varustautuneet upein asein, kuten jousin ja nuolin ja viikattein, joten edessä on loputtomasti hauskoja NINJAGO-taisteluita. Tammikuun 2021 uutuus Jay Legacy on keräiltävä kultainen erikoisminihahmo NINJAGO-lelujen kymmenvuotisen historian kunniaksi.
Huippulahjoja kekseliäille lapsille
NINJAGO-rakennuslelut avaavat lapsille oven jännittävien seikkailujen maailmaan. Pikku ninjat voivat yhdistää voimansa sankariensa kanssa ja taistella pahiksia vastaan leikkiessään upeilla ninjaleluilla. Sarja sisältää lohikäärmeitä, robotteja ja temppeleitä.
LEGO® NINJAGO® Legacy Zanen titaanirobotin taistelu (71738) on moderni versio klassikkolelusetistä. Se sisältää eri asentoihin asetettavan moottorisahalla varustautuneen robottilelun, jonka parissa lapset voivat leikkiä jännittäviä taisteluita.

Ikäsuositus 9+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO