LEGO 10774 Mikki Hiiren ja Minni Hiiren avaruusraketti

24,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 10774 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä LEGO® ǀ Disney Mikki ja ystävät Mikki Hiiren ja Minni Hiiren avaruusraketti (10774) setti kehittää lasten mielikuvitusta. Setissä on avattava raketti ja avaruusasema, ja sen parissa 4 vuotta täyttäneet lapset pääsevät avaruusseikkailuihin Disneyn Mikki Hiiren ja Minni Hiiren kanssa.

Tehty rakenteluun ja leikkeihin
Tämä LEGO 4+ avaruussetti sisältää paljon hauskaa ja kehittävää puuhaa taaten lasten upeat leikkielämykset. Jokainen palikkapussi sisältää osat kokonaiseen malliin, joten lapset voivat rakentaa nopeasti ja leikit pääsevät pian alkuun! Mukana on myös aloituspalikoita vauhdittamaan rakentamisen aloittamista.

Viihdyttävää huvia koko perheelle
4+-settien parissa aikuiset saavat kokea hauskoja hetkiä lasten kanssa. Tämän setin mukana on selkeät kuvaohjeet, joiden avulla kaikki osaavat rakentaa – lukutaitoa ei tarvita. Tämän setin Instructions PLUS -rakennusohjeet löytyvät myös ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sovelluksessa lapset näkevät rakennusprosessin selkeästi ja voivat tallentaa edistymisensä, jotta he voivat jatkaa rakentamista milloin tahansa.

Ikäsuositus 4+.

Lisätiedot

Valmistaja

LEGO