Ale!

Hatchimals Pixie Twin Baby Riders Lastenvahti

Original price was: 32,90 €.Current price is: 19,74 €.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6061657 Osastot: ,

Kuvaus

Tutustu suloisiin Hatchimals Pixies Baby Riders kaksosiin! Nämä super suloiset Shimmer Babies Pixie Kaksoset on koristeltu kimaltelevilla yksityiskohdilla, lepattavilla siivillä, niiden päät kääntyvät ja niiden mukana tulee pieni Baby Hatchimals Glider, jolla Pixiet voivat oikeasti ratsastaa.
Koe upea yllätys avatessasi Hatchimals Pixies Riders, Shimmer Babies pakkauksen! Irrota ensin siivet sydämestä ja kuori sitten sydänpakkaus auki paljastaaksesi suloiset kaksoset ja niiden 4 tarviketta. Sisältää tutit kaksosille.
Seuraavaksi avaa laatikko. Laatikon sisäpuoli paljastaa teeman ja sisältä löytyy upea Hatchimals Glider. Varusta kaksoset ja Glider pakkauksen mukana tulevilla tarvikkeilla. Kiinnitä seuraavaksi siivet sydämen toiselle puolelle ja näe kuinka se muuntautuu kiikkuvaksi kehdoksi! Kun pakkaus on avattu ja tyhjennetty kokonaan, se muuntautuu Hatchimals hoitopaikaksi.
Pakkaus kannustaa tarinankerronnallisiin leikkeihin. Saatavana kaksi erilaista pakkausta (molemmat myydään erikseen). Lisää molemmat kokoelmaasi! Kiidä kohti jännittäviä seikkailuja Hatchimals Pixies Riders, Shimmer Babiesien kanssa!

Ikäsuositus 5+.

Lisätiedot

Valmistaja

Spinmaster