Brio Höyryjunasetti

69,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 36017 Osastot: ,

Kuvaus

VUODEN AJONEUVOLELU 2023

Puksuttele ympärinsä tällä kahdeksikon muotoisella 36017 Höyryjunasetillä, jossa on realistiset höyryefektit. Punainen paristokäyttöinen veturi tuottaa kiskoilla kulkiessaan höyryä, jota on turvallista koskettaa. Jos vesi loppuu, täytä veturi helposti junan vetämästä kuormasta. Kun veturin päällä olevaa punaista eteenpäin-nappia painetaan, etuvalo syttyy ja höyryä alkaa jälleen nousta. Matka voi taas jatkua kohti uusia seikkailuja!

Ohjaa junaa eteen- ja taaksepäin sen päällä olevien painikkeiden avulla ja katso kuinka veturin piipusta nousee vaaratonta höyryä.

Tietoa BRIO World -maailmasta: BRIO World on avoin leikkisarja, joka kasvaa lapsesi mukana. Kaikki BRIO World -lelut ovat yhteensopivia keskenään, junakiskoista ajoneuvoihin ja hahmoihin, ja niiden avulla lapsi voi haastaa itseään kasvaessaan. Luvassa on rajattomasti mielikuvitusleikkejä. Tee leikkimisestä rikkaampaa tämän klassisen junasetin avulla; se on täydellinen valinta yhdisteltäväksi muiden BRIO World -tuotteiden kanssa.

36017 Höyryjunasetti sisältää 24 osaa: 1 paristokäyttöinen höyryjuna, 1 rahtivaunu uudelleentäytettävällä kuormalla, 1 vuoristotunneli, 1 vuoristokisko, 2 puista puuta, 1 junaratakyltti, 15 puista kiskoa ja 1 puinen tasoristeys.

Paristontarve: AAA (ei sisälly pakkaukseen).

Ikäsuositus 3+.

Lisätiedot

Valmistaja

BRIO